Enduro / Offroad training

Trialschool.nl kan desgewenst enduro en/of offroad cursussen verzorgen, deze worden in overleg en op maat gemaakt.
Op onze eigen locatie(s) zijn helaas geen mogelijkheden voor offroad rijden, we kunnen dit wel verzorgen op de  locatie (v.d. klant) of op overige accomodaties in Nederland of  buitenland.
Vraag naar de specifieke mogelijkheden.

In November 2014 heeft trialschool.nl op uitnodiging 1,5 week offroad- en trial training gegeven op Aruba!

offroadrijden trialschool.nl

Een groep van 10 lokale offroadrijders de basistechnieken bij gebracht van het trialrijden en offroadrijden op extreem terrein.
Omdat de bijgebrachte techniek snel eigen werd gemaakt tevens een wheelie cursus georganiseerd.

De groep was zeer enthousiast en ook wel verbaast over de snelle vorderingen en merkbare verbeteringen in rijtechniek.
Vooral de toegepaste trialtechniek gaf gedurende de week zichtbaar resultaat op de met stenen bezaaide steile hellingen.
Met speels gemak konden aan het eind van de week zelfs de moeilijkere passages gereden worden.
Niet zo snel vermoeid raken en minder valpartijen zijn dan een prettige bijkomstigheid.

Op de laatste dag met de gehele groep een zg. Freeride gedaan over het hele eiland.
Wat een offroadparadijs! Onvoorstelbaar wat een uitzicht (op zee) je telkens hebt, als je boven aan een berg komt.
Wat een geweldig afwisselend terrein: Lange brede paden, geitepaden, steile hellingen, strandzand, “kruip door-sluip door” tussen de cactussen ( daar blijf je wel vanaf…) enz.
En jazeker, een echte crossbaan ontbreekt ook niet op het eiland!
Wat een geweldige ervaring om hier te mogen offroadrijden.
En je mag overal rijden, niemand die moeilijk doet, zelfs enthousiast reageren als je passeert.
(nu is iedereen op Aruba vrij relaxt, een zeer aangename mentaliteit en leuke, vriendelijke mensen)

Mocht je geïnteresseerd zijn in offroad rijden (en tevens een zonvakantie, want warm is het > 30*) op een fantastische plek en met onvoorstelbare mogelijkheden, laat het weten.
Er zijn plannen van het bedrijf dat trialschool.nl ingehuurd heeft om offroadtrips te gaan organiseren op Aruba.
En de gidsen zijn er nu klaar voor…..

Jongens en met name Arjen en Mike bedankt voor deze geweldige kans en ervaring!

Bekijk hieronder de trailer:
(met dank aan Mike van de Werk)

P1060942 (Kopie)

trialtraining Aruba