Deelnemen?

Wil je binnenkort meedoen aan een clinic of cursus en je hebt zelf geen (grote) groep, dat kan!

Onderstaand de data voor de verschillende clinics/cursussen voor de komende tijd.
Deze lijst word steeds ge-update met nieuwe data, wanneer er geen of weinig data staan, kan het zijn dat er boekingen zijn gedaan door groepen, deelname hieraan is exclusief voor deze groep.

Je kunt een keuze maken uit onderstaande data, zowel individueel als met een kleine groep.
Grotere groepen kunnen zelf een voorkeursdatum bepalen, informatie op de home page onder “tarieven”

Stuur je contactgegevens (naam, leeftijd, emailadres, tel. nr) naar info@trialschool.nl en geef je voorkeursdatum (+ alternatief) aan en je gewenste clinic/cursus. Bij voldoende opgaves gaat de betreffende datum door.
De benodigde gegevens krijg je t.z.t., na aanmelding voor de betreffende datum, toegestuurd.

Kun je onderstaande data niet:

Geef dan wel je gegevens door (naam, leeftijd, emailadres, tel. nr), je krijgt dan automatisch en vrijblijvend de te nog plannen data per mail toegestuurd!
Wanneer er een datum voorbij komt waar aan je mee wilt doen, geef je dan de gewenste datum door.

TRIALCLINIC individueel/kleine groepen:

= leren motorrijden, geen motorervaring nodig!

zaterdag 21 april  middag:  13.30 uur aanwezig/ einde 17.30 uur

prijs: € 75,- p.p incl. btw

TRIALCURSUS individueel/kleine groepen:

enige motorervaring benodigd

zaterdag 7 april  ochtend:  08.30 uur aanwezig/ einde 12.30 uur

zaterdag 21 april  middag:  13.30 uur aanwezig/ einde 17.30 uur

zaterdag 19 mei  middag:  13.30 uur aanwezig/ einde 17.30 uur

prijs: € 125,- p.p incl. btw

WHEELIECURSUS individueel/kleine groepen:

ruime motorervaring noodzakelijk, bij voorkeur offroad, deelname is mogelijk na het volgen van een trialcursus

zaterdag 7 april middag 13.30 uur aanwezig/ einde 17.30 uur

zaterdag 12 mei middag:  13.30 uur aanwezig/ einde 17.30 uur

zaterdag 19 mei middag:  13.30 uur aanwezig/ einde 17.30 uur

prijs: € 175,- p.p incl. btw

(heb je reeds een trialcursus gevolgd bij trialschool.nl, krijg je € 50,- korting bij deelname aan de wheeliecursus!)