groepen / bedrijven

Kennis maken met motorrijden

De trial experience is ons minder intensieve arrangement, in een relaxte setting “proeven aan” een stoere activiteit evt. in combinatie met horeca.
Dit kan op een eigen gekozen locatie of zelfs bij bij een horecagelegenheid!  Indien gewenst, kunnen wij ook een prachtige locatie verzorgen.

Uitermate geschikt voor een gemêleerd gezelschap, voor dit arrangement is GEEN enkele motorervaring nodig (fiets ervaring is wel handig! 😉 )
Hoe gaaf is het om met je collega’s, vrienden of familie te gaan motorrijden, origineel als bedrijfsuitje, teambuilding, uitje met vrienden/familie of vrijgezellenfeest!

Spelenderwijs laten we je, stap voor stap, veilig kennis maken met de basis van het motor rijden.
Onze kundige instructeurs nemen uitgebreid de tijd om je persoonlijk te begeleiden en je comfortabel te laten voelen.

Nadruk ligt bij dit arrangement op plezier en gezelligheid: eerst een unieke outdoor activiteit, daarna gezellig met elkaar borrelen en lekker eten.
Motorrijden voor iedereen!

Lees meer ...

Rijvaardigheid verbeteren

De rijvaardigheid extreem verbeteren door de geleerde trial skills toe te passen op jullie eigen weg- of noppen motor!
Trialrijders weten dat al lang, wanneer worden jullie daar bewust van? 🙂

Willen jullie een dagdeel intensief bezig zijn en ook nog een fantastische en leerzame activiteit beleven?
Kies dan hieronder één van de groepsarrangementen van de trialtraining op één van de locaties van trialschool.nl.

Jullie gaan je rijvaardigheid extreem verbeteren, de tips en trucs, ervaringen en geleerde trial skills komen 100% weer van pas in de toekomst. Tijdens trainingen/wedstrijden/tours of reizen, rijdend op jullie eigen motorfiets, denken jullie ooit nog wel een keer terug aan die trialcursus in Markelo 😉

 

Trialrijden is de basis voor jullie succes in enduro, offroad en motorcross!

Extreme enduro’s zoals de Erzbergrodeo of Romaniacs zijn een mooi voorbeeld dat rijders met een trial achtergrond altijd boven komen drijven,
lees: hoog in de uitslag. Waarom? De benodigde skills en rijtechnieken hebben ze jarenlang spelenderwijs geleerd op een trialmotor.

Met deze ervaring maken ze in een moeilijke passages in een split-second de juiste keuze, houden controle, hervinden door sublieme”trottle control” weer grip en daarbij verspillen ze weinig tot geen energie. Ze maken het verschil door niet op brute kracht te rijden en minder fouten te maken dan rijders met alleen een cross en/of enduro achtergrond.

Als enduro-, offroadrijders of motorcrossers halen jullie meer uit je sport of carriere door de trialtechniek eigen te maken, met meer plezier en voldoening! Het rijden met een trialmotor verbetert jullie prestaties en rijtechniek enorm, jullie maken daardoor conditioneel het verschil en met minder blessures!

 

Zijn jullie toer- of allroad rijders?

Hoe lossen jullie een onverwachte situatie op in het verkeer? Blijven jullie rustig onder alle omstandigheden? Hebben jullie de skills, de controle en het vertrouwen om jezelf en jullie motor uit een benarde positie te manoeuvreren?
Met trialrijden maak je dergelijke situaties spelenderwijs ontelbare keren mee, het wordt een automatisme om te ageren en reageren op een wegbrekend voor- of achterwiel.

Door een betere motor controle gaan jullie veiliger en relaxter rijden en met meer bewustwording voor de natuur en jullie omgeving.
Met een boost voor het zelfvertrouwen beleven jullie ook nog eens extra plezier aan een fantastische hobby!

Funprove your riding skills!

Lees meer ...

Single track offroad tours

Ontdek een nieuwe manier van offroad rijden!
We hebben een aantal nieuwe en echt unieke offroad arrangementen kunnen realiseren, met de overstap naar de E-trial bikes van Electric Motion!
Beleef de ultieme vrijheid en een unieke rijervaring op de EM Escape, een fantastische trialmotor met buddyseat(!) Explore the silence!

Wij bieden fantastische single-track tours aan op afgesloten terrein (geen rijbewijs nodig!),
maar ook bijzondere tours in het prachtige Twentse landschap waar jullie met al met een A1-rijbewijs aan mee kunnen doen!
Na het volgen van de trialtraining kun je aan één van deze leuke arrangementen meedoen!

 

Offroad trips Europa

De kers op de taart zijn de tours in Europa!
Beschikken jullie over buitenlandse trial/enduro skills of jullie hebben reeds een aantal trial trainingen bij ons gevolgd en gaat het jullie steeds makkelijker af? Mooi! Dan zijn jullie skills voldoende om mee te kunnen naar een aantal fantastische bergachtige locaties in Europa voor een onvergetelijk en uniek avontuur!

 

The magic mix van touren, singletrack- en trialrijden.

De trial explore arrangementen laten zich met niets anders verglijken, simpelweg omdat het een uniek concept is en je beleving totaal anders is als rijden met een offroad- of allroadmotor!

Relaxed offroad touren, genietend van het mooie landschap, geen lawaai en stof, andere recreanten die vriendelijk terugzwaaien en op onze speciale terreinen een mooie, uitdagende mix van singletrack- en trialrijden. En onderweg tijd voor een hele fijne lunch…..Feel good factor = 100% 🙂

(LET OP: Meedoen kan alleen na het volgen van de juiste trialtraining!)

Lees meer ...