individueel / kleine groepen

Kennis maken met motorrijden

Altijd al eens met een motor willen rijden, maar nooit “de koe bij de horens durven vatten”? dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Motorrijden voor iedereen! Spelenderwijs laten we je, stap voor stap, veilig kennis maken met de basis van de motorsport.

GEEN enkele motor- of scooter ervaring heb je hier voor nodig! (fiets ervaring is wel handig 😉 )
De lichtgewicht trialmotoren (75 kg) zijn makkelijk te rijden en je kunt met beide voeten aan de grond!
We maken gebruik van E-trial bikes, deze zijn perfect voor beginners! Het vermogen wordt ingesteld op jouw niveau/ervaring, zo houd jij de controle!

Onze kundige instructeurs nemen uitgebreid de tijd om je persoonlijk te begeleiden en je comfortabel te laten voelen.
Verbaas en verwonder hoe eenvoudig jij je eerste meters  gaat maken, met een boost voor je zelfvertrouwen!

 

Ben jij van plan je motorrijbewijs te gaan halen?

Kom eerst bij ons oefenen, op je gemak, op jouw tempo…. en zonder verkeer en andere prikkels of afleidingen!
Rijden op een trialmotor is ook nog eens dé manier om een sublieme controle te krijgen over je motorfiets………. èn jezelf!

Wij zorgen ervoor dat jij met de motor gaat rijden. ( ipv. andersom….)

Je gaat vervolgens met meer zelfvertrouwen deelnemen aan je rijlessen. (“Been there, done that”)  Enneh……grote kans dat je sneller je rijbewijs haalt! Je rijdt zekerder en voelt je veiliger in het verkeer, waardoor je relaxter rijdt en na het behalen van dat roze papiertje meer geniet van je prachtige hobby!

Lees meer ...

Rijvaardigheid verbeteren

En hoe! Dat ga je ervaren na een paar uurtjes stoeien met een trialmotor……maar wat voor jou echt van belang is:
de geleerde trialtechniek is 100% bruikbaar op je eigen motor! ….. Trialrijders weten dat natuurlijk al lang, maar wanneer valt dit kwartje bij jou?

Echt, je zult verstelt staan, hoe enorm je motorcontrole verbetert door de geleerde trial skills.
Sterker, voor elke motorrijder is het eigenlijk een “must” eerst vlieguren te maken op een trialmotor, waarbij o.a. je motorbeheersing, balans, concentratie, reactie snelheid, fijn motoriek en fysieke-, en mentale gesteldheid spelenderwijs wordt ontwikkelt!

Trial wordt niet voor niets “de hogeschool van de motorsport” genoemd!

 

Rij jij op een toer-, sport- of allroad motor?

Hoe los jij een onverwachte situatie op in het verkeer? Blijf jij rustig onder alle omstandigheden? Heb je de skills, de controle en het vertrouwen om jezelf uit een benarde situatie te manoeuvreren?
Met trialrijden maak je dergelijke situaties spelenderwijs ontelbare keren mee, het wordt een automatisme om te (re)ageren op een wegbrekend voor- of achterwiel. Door met de trialtechniek de motor te sturen wordt een zware allroad motor opeens een stuk speelgoed, rijden een fluitje van een cent!?

Met betere motorcontrole ga je veiliger en relaxter rijden, met een boost voor je zelfvertrouwen beleef je ook nog eens extra plezier aan jouw hobby!

 

Trialrijden is de basis van jouw succes in enduro, offroad en motorcross!

Extreme enduro’s zoals de Erzbergrodeo of Romaniacs zijn een perfect voorbeeld dat rijders met een trial achtergrond altijd boven komen drijven,
lees: hoog eindigen in de uitslag. Waarom? De benodigde skills en rijtechnieken hebben ze jarenlang spelenderwijs geleerd op een trialmotor.

Met deze skills maken ze in een split-second de juiste keuze, terwijl ze controle houden over de motor. Vinden door subtiele “trottle control” weer grip en verspillen ze weinig energie. Ze maken het verschil door minder fouten te maken en niet op brute kracht te rijden, wat ze een groot voordeel oplevert tov. rijders met alleen een cross en/of enduro achtergrond.

Als enduro-, offroadrijder of motorcrosser haal je meer uit je sport/carrière door je de trialtechniek eigen te maken,
je voorkomt daardoor blessures en rijdt met meer plezier en voldoening!
Het rijden met een trialmotor verbetert jouw prestaties en rijtechniek enorm, je kunt dan conditioneel het verschil maken!

Funprove your riding skills!

Lees meer ...

Single track offroad tours

Ontdek een nieuwe manier van offroad rijden!
We hebben een aantal nieuwe en echt unieke offroad arrangementen kunnen realiseren, met de overstap naar de E-trial bikes van Electric Motion!
Beleef de ultieme vrijheid en een unieke rijervaring op de Electric Motion Escape, een fantastische trialmotor met buddyseat(!), Explore the silence!
Na het volgen van de trialtraining kun je aan één van deze leuke arrangementen meedoen!

 

Offroad trips NL

Wij bieden fantastische single-track tours aan op afgesloten terrein (geen rijbewijs nodig!), maar ook bijzondere tours in het prachtige Twentse landschap waar je met al met een A1-rijbewijs aan mee kunt doen!

 

Offroad trips Europa

De kers op de taart zijn de tours in Europa!
Beschik je over buitenlandse trial/enduro skills of je hebt reeds een aantal trial trainingen bij ons gevolgd en gaat het je steeds makkelijker af? Mooi!
Dan zijn je skills voldoende om mee te kunnen naar een aantal fantastische bergachtige locaties in Europa voor een onvergetelijk en uniek avontuur!

 

The magic mix van touren, singletrack- en trialrijden.

De trial explore arrangementen laten zich met niets anders verglijken, simpelweg omdat het een uniek concept is en je beleving totaal anders is als rijden met een offroad- of allroadmotor!

Relaxed offroad touren, genietend van het mooie landschap, geen lawaai en stof, andere recreanten die vriendelijk terugzwaaien en op onze speciale terreinen een mooie, uitdagende mix van singletrack- en trialrijden. En onderweg tijd voor een uitgebreide lunch…..Feel good factor = 100% 🙂

 

(LET OP: Meedoen kan alleen na het volgen van de juiste trialtraining!)

Lees meer ...