bedrijven / evenementen / rijscholen > learn to ride

Bij ons kunnen jullie kennis maken met trialrijden zonder enige vorm van motorervaring!
Bij dit arrangement kun je zelfs een dagdeel stoeien op een trialmotor met je collega’s, intensief? ja dat zeker! Maar wel ontzettend gaaf!
Ook heel geschikt voor rijscholen die hun leerlingen voor de eerste keer kennis willen laten maken met een motor, veilig op een afgesloten terrein zonder verkeer! Of voor kandidaten die op gaan voor het rijexamen, maar nog een extra boost nodig hebben voor het zelfvertrouwen. (aangepast niveau)

Wat houdt het arrangement in?

Na de ontvangst met een bak koffie/thee beginnen we met een instructie van trialschool.nl. Dan wordt het tijd voor actie: als eerste leren onze instructeurs iedereen zelfstandig wegrijden en tot stilstand komen. Aansluitend wordt de remtechniek geoefend, zodat een ieder de motor in elke situatie veilig tot stilstand kan brengen. Onze instructeurs begeleiden een ieder deskundig en geduldig waarbij uitgebreid de tijd is om op eigen tempo het motorrijden eigen te maken.

Nu zijn jullie klaar om de eerste “hindernis” te rijden, deze technisch uitgezette route is een aaneenschakeling van bochten, als een grote slalom.
Het is geen probleem om ergens een bocht wat ruimer te nemen mocht het nog wat onwennig gaan. Al gauw rijd een ieder vlot zijn/haar rondjes, waarbij de deelnemers zelf steeds bepalen of de makkelijke of wat moeilijkere route gevolgd word. Dit alles op een vlak parcours, maar als het vertrouwen en de controle er is, rijden de eerste personen al over kleine en grotere heuvels!

Als een ieder een beetje gewend is aan de trialmotor volgt een heldere uitleg over de specifieke trial rijtechniek, deze techniek maakt het rijden, zoveel makkelijker! (en ja, ook op een willekeurige andere motorfiets!)

Als daarna deze techniek geoefend gaat worden besef je ineens dat de motor niet meer bepaalt wat er gebeurt, maar jij! Je onzekerheid en angst verdwijnt en je rijdt meer ontspannen. Dan is het 1e deel van onze missie bereikt: Jij hebt de motor onder controle! Met een boost voor je zelfvertrouwen en plezier!

Op de volgende routes gaan we verder met oefenen om het rijden een automatisme te laten worden, hier kun je spelenderwijs je grenzen verleggen en jezelf verbazen over de gemaakte progressie. De bochten worden krapper en volgen elkaar sneller, afgewisseld met het rijden over heuvels en als je durft, zelfs een lange steile helling, eerst omlaag, en dan ook weer omhoog! Wij halen je natuurlijk af en toe wel uit je comfortzone 🙂
Met een overwinning op jezelf is deel 2 van onze missie is bereikt:  jou met een grote glimlach zien rondrijden!

Na een dagdeel stoeien op de trialmotor heb jij de controle, de motorbeheersing en het vertrouwen om veilig je eerste meters te maken op een scooter of wegmotor! (haal wel eerst ff je rijbewijs als je dit op de openbare weg wilt doen…..)

Informatie arrangement
Je gegevens: Particulier / zakelijk
geschikt voor level

(meer info)

minimum leeftijd

16 jaar

rijbewijs

NIET nodig

tijdsduur

4 uur

locatie

Markelo

prijs voor
8 personen
9 – 10 personen
11 – 14 personen
15 – 19 personen
20 – 24 personen
afwijkend aantal?
incl. btw / p.p.*
€ 109,-
€ 99,-
€ 89,-
€ 84,-
€ 79,-
op aanvraag

* incl. huur motoren + helmen
* incl. drankjes/excl. catering

opties voor catering

lunch (luxe belegd stokbrood)
aangevuld met broodje kroket
of/en aangevuld met een wrap
of/en aangevuld met soep

hapjesbuffetten (div.)
koude en warme buffetten (div.)
stamppotbuffet (div.)
barbecue (div.)
aanvullende gerechten mogelijk

incl. btw / p.p.* (richtprijzen)

€ 8,50
€ 10,-
€ 10,- / € 12,50
€ 10,- / € 12,50 / € 15,-vanaf € 12,- t/m € 26,-*bedragen zijn excl. drankjes
*gespecificeerde prijzen en
details menu’s op aanvraag

data
( ma | di | woe | do | vrij | zat | zo )

datum/dag vrij te kiezen, mits beschikbaar

    Hoe heb je ons gevonden? Via: