EM trialbikes

Trialschool.nl maakt sinds 2021 gebruik van de EM trialbikes (primeur voor NL!) en verkoopt tevens nieuwe en gebruikte Electric Motion trialmotoren.
Deze Franse fabrikant ontwikkelt en produceert hoogwaardige elektrische trial motoren, geschikt voor competitie op hoog niveau, maar ook voor een nieuwe manier van offroadrijden!

Er zijn 2 uitvoeringen van de Epure Race (trial) en Escape “R”(offroad) modellen. De top modellen van deze E-trialbikes zijn uitgerust met een diafragma koppeling! Daardoor perfect voor het rijden van (extreme) hindernissen in de trialsport. De “standaard” modellen zijn ideaal voor recreatief- en hobby gebruik.

Naast de verkoop van nieuwste modellen (De ’23 modellen zijn nu uit voorraad leverbaar!) bieden we regelmatig demo- of gebruikte modellen aan (als nieuw!), uit de trialschool. Deze zijn voorzien van kenteken! (gehomologeerd in EU) Informeer naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Doordat we meerdere motoren gebruiken in onze trialschool en er ook zelf mee rijden hebben we veel ervaring opgedaan met deze fantastische motoren! Deze ervaring en kennis komt grotendeels uit de praktijk en willen we graag delen met jou!
Verbaas je over het rijgemak, het instelbare vermogen en het koppel! Funfactor 100%! Geen kickstart meer nodig, geen luchtfilters schoon te maken, geen benzine stank in je bus. En geen lawaai…..

De “Escape”, het offroad model met buddy seat, is tevens een ideale motor om mee te nemen op vakantie in je camper, want licht van gewicht en je kunt geluidloos (offroad) touren op je bestemming! Fantastische nieuwe mogelijkheden! Ontdek nieuwe paden en single tracks in de bergen.

Rijtijd accu’s? Bij trialrijden/technisch offroad gebruik, bij Epure: 5-6 uur, bij Escape: 7-9 uur! Jij bent eerder moe dan de accu leeg is…….

Explore the silence!

Binnenkort meer info over deze fantastische machines! Beleef een nieuwe manier van offroadrijden!