trial training > advanced

Dit arrangement is op maat gemaakt voor wedstrijdrijders in de enduro en motorcross, die rij-technisch goed onderlegd zijn.
Voor de tour-, sport-, en allroadrijders met meer skills dan de gemiddelde motorrijder en die tevens de trialtraining basic hebben gevolgd is dit een uitdagende vervolgcursus, waarbij de grenzen zeker verlegd gaan worden.
Voor beginnende of hobby trialrijders is dit zeker ook een hele nuttige cursus om de puntjes weer eens op de “i” te zetten en de juiste rijtechnieken uitgelegd te krijgen.

Dit is een ideale basis training voor enduro rijders die zich willen bekwamen in het rijden onder buitenlandse omstandigheden, of ambities hebben om EK/WK of zelfs extreme enduro’s te gaan rijden. Jullie leren gevorderde trialtechnieken en jullie krijgen tips en trucs hoe deze slim toe te passen op je eigen enduromotor. Je investeert op een efficiënte manier in jezelf door de trialtechnieken als basis te gaan gebruiken, samen met je cross skills, daar kan een uitstekende conditie of uithoudingsvermogen nooit tegen op! Maar let maar eens op wat er ontstaat wanneer je dit alles combineert……….

 

Wat houdt het arrangement in?

We houden de groepen klein, zodat er voor een ieder voldoende aandacht is.
Na aankomst op ons terrein en jullie aanmelding volgt de instructie tijdens een bak koffie of thee.

We beginnen met een korte herhalingsoefening van de trialtraining basic om er weer even in te komen. Omdat de obstakels korter op elkaar volgen tijdens deze sessie, is het van belang om continue met (de inmiddels bekende) vinger op de koppeling te rijden. (niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook van de andere deelnemers) Dit om het vermogen onder alle omstandigheden te kunnen controleren of te onderbreken en niet als “Superman” aan de motor hangend in de bosjes te belanden….
Dus jullie hebben wel degelijk skills en motorbeheersing nodig om aan deze cursus mee te doen…… en belangrijker; er plezier in te houden!

Het onder controle hebben van het vermogen met de koppeling, samen met de uitgelegde specifieke rijtechnieken maakt het mogelijk om serieuze obstakels te rijden. (zoals b.v. boomstammen en opstappen) Tevens is er aandacht voor het vinden van grip en bochtentechniek op steilere hellingen. Speciaal voor endurorijders: je leert zg. pivot turns maken op steile hellingen. (voet aan de grond en motor meer dan 90º draaien op het achterwiel) Met het juiste momentum zg. “opstappen” rijden komt ook aan bod. Willen jullie een specifieke rijtechniek leren? Geef dit aan, dan nemen we dit mee tijdens de training. Jullie krijgen daarna uitgebreid de tijd om deze technieken te oefenen en onder de knie te krijgen.

In de volgende “hindernissen” wordt de moeilijkheidsgraad steeds verder opgevoerd, de intensiteit wordt hoger. Jullie krijgen meer dan voldoende uitdaging op de single tracks waar je steeds hogere obstakels op steilere hellingen leert rijden, afgewisseld met korte bochten en listige afdalingen.

Vond je het zo leuk en jullie willen nog een keer zo’n rijvaardigheidstraining? Jullie hebben nu de skills om mee te doen aan de trialtraining extreme, waar je de gevorderde trialtechnieken leert op een heus trialterrein, het echt serieuze werk! En natuurlijk is het mogelijk dit arrangement nog een keer te doen!

Informatie arrangement
Je gegevens: Particulier / zakelijk
geschikt voor level

(uitleg)

LET OP! deelname alleen mogelijk na:
(nvt. indien trialrijder)
minimum leeftijd
indien trialrijder

16 jaar
12 jaar

rijbewijs

NIET nodig

tijdsduur

4 uur

locatie

Markelo – Holten – Nunspeet

prijs
incl. huur motoren + helmen
6 – 7 personen
8 – 9 personen
10 – 14 personen

< 6 personen?
grotere groep?

deelname met eigen trialmotor
4 – 5 personen
6 – 7 personen
8 – 10 personen

incl. btw / p.p.

€ 149,-
€ 139,-
€ 129,-

ga naar “individu/kleine groep”
op aanvraag


€ 99,-
€ 89,-
€ 79,-

data
( ma | di | woe | do | vrij | zat | zo )


datum/dag vrij te kiezen, mits beschikbaar

    Hoe heb je ons gevonden? Via: