Deelnemen?

Wil je binnenkort meedoen aan een clinic of cursus en je hebt zelf geen (grote) groep, dat kan!

Onderstaand de data voor de verschillende clinics/cursussen voor de komende tijd.

Deze lijst word steeds ge-update met nieuwe data, wanneer er geen of weinig data staan, kan het zijn dat er boekingen zijn gedaan door groepen, deelname hieraan is exclusief voor deze groep.

Je kunt een keuze maken uit onderstaande data, zowel individueel als met een kleine groep.
Grotere groepen kunnen een eigen (voorkeurs) datum bepalen,
informatie op de home page onder “tarieven”

Stuur je contactgegevens (naam, leeftijd, emailadres, tel. nr) naar info@trialschool.nl en geef je voorkeursdatum (+ alternatief) aan en je gewenste clinic/cursus. Bij voldoende opgaves gaat de betreffende datum door.
De benodigde gegevens krijg je t.z.t., na aanmelding voor de betreffende datum, toegestuurd.

Kun je onderstaande data niet:

Geef dan wel je gegevens door (naam, leeftijd, emailadres, tel. nr), je krijgt dan automatisch en vrijblijvend de te nog plannen data per mail toegestuurd!
Wanneer er een datum voorbij komt waar aan je mee wilt doen, geef je dan de gewenste datum door.

TRIALCURSUS individueel/kleine groepen:

enige motorervaring benodigd

2020:

– maandag 28 dec. :  11.30 uur aanwezig / einde 15.30 uur (CANCELLED*)

– dinsdag 29 dec. :  11.30 uur aanwezig / einde 15.30 uur (CANCELLED*)

– woensdag 30 dec. :  11.30 uur aanwezig / einde 15.30 uur (CANCELLED*)

*Bovenstaande data gecancelled ivm. de maatregelen vanuit de overheid mbt. Covid-19 miv. woe 16 dec.,
Het is momenteel niet toegestaan met een groep (van meer dan 2 personen) samen te zijn op een (sport) locatie, het dringende advies is tevens ook om zoveel mogelijk reisbewegingen te beperken.
Helaas kunnen we er niet wat anders van maken op het moment, behalve zorgen dat we met z’n allen het virus niet verder verspreiden om zo snel mogelijk weer meer mogelijk te maken!

Onderstaand de data voor 2021, hopelijk kunnen we met ingang van half januari jullie weer ontvangen op onze prachtige locatie!

2021:

– zaterdag 23 januari, 11.30 uur aanwezig / einde 15.30u

– zaterdag 20 februari, 11.30 uur aanwezig / einde 15.30u

– zaterdag 20 maart, 11.30 uur aanwezig / einde 15.30u

– zaterdag 10 april, ochtend: 8.30u aanwezig /, einde 12.30u

– zaterdag 8 mei, middag:  13.30u aanwezig / einde 17.30u

prijs: € 125,- p.p incl. btw

Bij voldoende opgaves gaat de betreffende datum door.

WHEELIECURSUS individueel/kleine groepen:

ruime motorervaring noodzakelijk, bij voorkeur offroad,
deelname is ook mogelijk na het volgen van een trialcursus (!)

2021:

– zaterdag 6 maart, 11.30 uur aanwezig / einde 15.30u

– zaterdag 10 april, middag:  13.30u aanwezig / einde 17.30u

– vrijdag 7 mei, middag:  13.30u aanwezig / einde 17.30u

prijs: € 175,- p.p incl. btw

(heb je reeds een trialcursus gevolgd bij trialschool.nl, krijg je € 50,- korting bij deelname aan de wheeliecursus!)
Bij voldoende opgaves gaat de betreffende datum door.

TRIALCLINIC individueel/kleine groepen:

= leren motorrijden, geen motorervaring nodig!

2020:

De trialclinic  word momenteel, gezien de huidige situatie en regelgeving, helaas niet georganiseerd.

De begeleiding van trialschool.nl kan, ivm. met de minimale 1,5 mtr afstand , niet meer fysiek assisteren bij de eerste kennismaking van de trialmotor.
Het is dus een vereiste dat je zelfstandig een motor kunt laten vertrekken door gecontroleerde bediening van koppeling en gas.
Dwz. je beschikt over voldoende ervaring op een geschakelde brommer of motorfiets, kun je dit? dan kun je prima meedoen aan de trialcursus.