Deelnemen?

Wil je binnenkort meedoen aan een clinic of cursus en je hebt zelf geen (grote) groep, dat kan!

Onderstaand de data voor de verschillende clinics/cursussen voor de komende tijd.

Deze lijst word steeds ge-update met nieuwe data, wanneer er geen of weinig data staan, kan het zijn dat er boekingen zijn gedaan door groepen, deelname hieraan is exclusief voor deze groep.

Je kunt een keuze maken uit onderstaande data, zowel individueel als met een kleine groep.
Grotere groepen kunnen een eigen (voorkeurs) datum bepalen,
informatie op de home page onder “tarieven”

Stuur je contactgegevens (naam, leeftijd, emailadres, tel. nr) naar info@trialschool.nl en geef je voorkeursdatum (+ alternatief) aan en je gewenste clinic/cursus. Bij voldoende opgaves gaat de betreffende datum door.
De benodigde gegevens krijg je t.z.t., na aanmelding voor de betreffende datum, toegestuurd.

Kun je onderstaande data niet:

Geef dan wel je gegevens door (naam, leeftijd, emailadres, tel. nr), je krijgt dan automatisch en vrijblijvend de te nog plannen data per mail toegestuurd!
Wanneer er een datum voorbij komt waar aan je mee wilt doen, geef je dan de gewenste datum door.

TRIALCURSUS individueel/kleine groepen:

enige motorervaring benodigd

2021:

– zaterdag 13 maart, 11.30 uur aanwezig / einde 15.30u

– zaterdag 20 maart, 11.30 uur aanwezig / einde 15.30u

– zaterdag 3 april, ochtend: 8.30u aanwezig / einde 12.30u

– zaterdag 8 mei, middag:  13.30u aanwezig / einde 17.30u

(meer data volgen t.z.t.)

prijs: € 125,- p.p incl. btw

Bij voldoende opgaves gaat de betreffende datum door.

WHEELIECURSUS individueel/kleine groepen:

ruime motorervaring noodzakelijk, bij voorkeur offroad,
deelname is ook mogelijk na het volgen van een trialcursus (!)

2021:

– zaterdag 3 april, middag:  13.30u aanwezig / einde 17.30u

– vrijdag 7 mei, middag:  13.30u aanwezig / einde 17.30u

prijs: € 175,- p.p incl. btw

(heb je reeds een trialcursus gevolgd bij trialschool.nl, krijg je € 50,- korting bij deelname aan de wheeliecursus!)
Bij voldoende opgaves gaat de betreffende datum door.

TRIALCLINIC individueel/kleine groepen:

= leren motorrijden, geen motorervaring nodig!

2020:

De trialclinic  word momenteel, gezien de huidige situatie en regelgeving, helaas niet georganiseerd.

De begeleiding van trialschool.nl kan, ivm. met de minimale 1,5 mtr afstand , niet meer fysiek assisteren bij de eerste kennismaking van de trialmotor.
Het is dus een vereiste dat je zelfstandig een motor kunt laten vertrekken door gecontroleerde bediening van koppeling en gas.
Dwz. je beschikt over voldoende ervaring op een geschakelde brommer of motorfiets, kun je dit? dan kun je prima meedoen aan de trialcursus.