trialschool.nl

Trialschool.nl is in 2009 door Marcel Brunsveld gestart uit een enorme passie voor 2 wielers en de motorsport, trial in het bijzonder.
Trial is wellicht de meest onderschatte vorm van motorrijden, maar trial rijden is toch echt dé ultieme rijvaardigheids training!

Marcel is KNMV gediplomeerd motorsport trainer (MT-3) en heeft internationale rijervaring in trial, motorcross, offroad, enduro en
extreme enduro (2x deelname aan de “Hare Scramble” in de Erzbergrodeo)

Funprove your riding skills!
De missie van trialschool.nl is de rijvaardigheid van motorrijders een enorme boost te geven, alsmede personen zonder enige vorm van motorervaring veilig en met plezier kennis te laten met de motorsport.

Waarom?
Door als (beginnend) motorrijder de specifieke trial technieken eigen te maken verbeter je de controle over je motor enorm en krijg je meer zelfvertrouwen. Met een betere motorbeheersing ga je zonder angst en veiliger deelnemen aan het verkeer, met meer zelfvertrouwen en plezier!
Wedstrijdrijders in de sport kunnen door een betere rijtechniek energie besparen en daardoor beter presteren. Met een betere motor controle heb je minder kans op crashes cq. blessures!

Motorrijden voor iedereen!
Maar bij trialschool.nl kun je ook zonder enige motorervaring(!) veilig kennis maken met motorrijden.
Met de kundige begeleiding van onze instructeurs is het voor een breed publiek uitermate toegankelijk om de basis beginselen van het motorrijden snel onder de knie krijgen en plezier te beleven aan motorsport. Dit maakt het super geschikt en ontzettend gaaf als teambuilding of als uitje met je vriendengroep!

De visie van trialschool.nl om de motorsport weer positief bij het grote publiek onder de aandacht te brengen, heeft een kick-start gekregen met de overstap naar E-trialbikes.

Een E-trialbike is uitermate geschikt om veilig kennis te maken met motorsport en dit kan ook nog eens op bijna elke locatie! Zelfs bij jou in huis!
Met de overstap in 2021 naar alleen maar elektrische trialmotoren had trialschool.nl in Nederland de primeur!

We zijn niet zomaar overgestapt naar E-trialbikes, deze keuze komt vanuit een visie met heel veel plannen en ideeën! Wij zijn zeer enthousiast en gemotiveerd om onze doelen te realiseren en jou als deelnemer met een glimlach te zien rondrijden!