trial training > extreme

Dit arrangement is gericht op de meer ervaren trialrijders (met eigen motor), niveau niet zozeer relevant, we passen de routes aan op jouw skills.
Dit is tevens dé training voor wedstrijdrijders die resultaatgericht zijn in EK/WK of extreme enduro’s, de perfecte training om gevorderde rijtechnieken automatisme te laten worden en “next level” voor diegene die de trialtraining advanced hebben gevolgd. (huurmotor beschikbaar)

De specialisten van trialschool.nl weten wel degelijk waar ze jou het verschil kunnen laten maken, met wedstrijd ervaring in buitenlandse trial-, enduro- en extreme enduro wedstrijden.

 

Wat houdt het arrangement in?

We rijden op een heus trialterrein (in NL of EU), waar het echt serieuze werk kan beginnen! Er zijn een select aantal deelnemers, zodat er voor een ieder voldoende persoonlijke begeleiding is. Na aankomst op ons terrein en je aanmelding volgt de instructie tijdens een bak koffie of thee.

We beginnen met een korte herhaling van technieken geleerd tijdens de trialtraining advanced, zodat alle rijtechnieken weer automatisme worden en klaar te zijn voor de nieuwe uitdagingen.
Wil je een specifieke rijtechniek onder de knie krijgen? Geef dit voor of tijdens de training aan, dan nemen we dit mee, zodat je uitgebreid de tijd krijgt om deze technieken uitgelegd te krijgen en te oefenen.

Je leert de “expert” trialtechnieken, zoals o.a. het “omzetten” van het voor- en achterwiel en met koppeling en gas de motor “katapulteren”. Hier kun je je voordeel meedoen wanneer je met een ultra korte aanloop een opstap of obstakel moet rijden.
Ook specifieke aandacht voor het aanrijden van steile hellingen en opstappen met het juiste “momentum” en het “lezen van rijlijnen”. Ook krijg je tips en trucs en oefen je de techniek om grip te (her)vinden en houden onder gladde omstandigheden, zodat je minder energie en tijd(!) verbruikt (enduro) of minder strafpunten oploopt (trial).

Als enduro rijder investeer je in jezelf door de technieken en ervaring uit de trial in je voordeel te gebruiken en toe te passen. Je resultaat is een uitstekende motorcontrole, meer zelfvertrouwen (b.v. geen stress over moeilijke passages op de route), minder (bijna) crashes en minder energie verbruik. (daardoor minder tijdverlies) Daar kan een uitstekende conditie of uithoudingsvermogen nooit tegen op! Let maar eens op wat er ontstaat wanneer dit alles samenkomt……….

Trialrijders weten dit al lang natuurlijk, echter…….oefening baart kunst.
Wij geven je iig. de juiste tools en tips&trucs, het is daarna aan jou hoe je dit oppakt en door trainingsarbeid je doelen haalt en weer nieuwe kunt stellen….

Informatie arrangement
Je gegevens: Particulier / zakelijk
geschikt voor level

(uitleg)

LET OP! deelname alleen mogelijk na:
(nvt. indien trialrijder)
minimum leeftijd
indien trialrijder

16 jaar
12 jaar

basissportlicentie trial of
daglicentie (KNMV)

verplicht op trialterrein in NL


rijbewijs

NIET nodig

tijdsduur

4 uur

prijs
incl. huur motor + helm

met eigen trialmotor

incl. btw / p.p.
€ 169,-

€ 119,-

beschikbare data

Let op; kom jij met een groep van min. 4p? Ga dan naar: “groepen/bedrijven”
= datum/dag vrij te kiezen, exclusief voor je groep en met staffelkorting!

op aanvraag, vraag naar de actuele data via info@trialschool.nl

    Hoe heb je ons gevonden? Via: